Articole

Descoperă singurii ochelari cu inteligență biometrică din Sibiu! Astfel, puteți obține potențialul maxim al vederii, în exclusivitate – la OPTIKRON CENTER.

Astăzi, datorită noilor tehnologii, pentru a putea realiza ochelarii cu INTELIGENȚĂ BIOMETRICĂ, avem nevoie de date precise despre fiecare ochi în parte. Pentru că fiecare ochi este diferit.

          Pentru prima dată în istoria oftalmologiei, RODENSTOCK domină sistemul vizual. „Ochiul lui Gullstrand”, care, încă din 1900, este standardul de calcul folosit în tehnologia fabricării lentilelor, este înlocuit cu tehnologia DNEye PRO.

De aceea, la OPTIKRON CENTER, măsurăm ochiul în 7.000 de puncte diferite cu inovatorul nostru DNEye Scanner 2, de la RODENSTOCK.

          Măsurătoarea durează doar un minut și jumătate și ne permite să determinăm:

 • lungimea individuală a ochiului
 • puterea și grosimea corneei
 • adâncimea camerei anterioare
 • mărimea pupilei
 • puterea cristalinului
 • adâncimea camerei vitroase
 • mișcarea pupilară
 • …dar și multe alte date ale refracției.

Practic, la sfârșitul măsurătorilor, putem vorbi de o BIOMETRIE OCULARĂ – o analiză completă a stării fiziologice a ochiului, realizată cu maximă precizie.

          Pe baza acestor măsurători se creează o topografie individualizată a fiecărui ochi, la fel de unică precum amprenta sau ADN-ul. Această topografie este folosită de către RODENSTOCK în vederea calculării lentilei perfecte pentru fiecare purtător.

          Toate măsurătorile realizate cu  DNEye Scanner 2 se transmit pe un canal securizat direct în Germania, în laboratoarele RODENSTOCK, unde are loc producția UNICAT a lentilelor dumneavoastră – lentile ce, pentru prima dată, vor fi produse în funcție de structura unică a ochiului analizat (al dumneavoastră), nu după un model matematic universal valabil, învechit, așa cum se produc lentilele standard.

          Aceasta este tehnologia pe care v-o propunem: DNEye PRO, și are ca rezultat o lentilă calculată pentru a se potrivi micrometric fiecărei persoane în parte. Aplicarea INTELIGENȚEI BIOMETRICE este cea care face marea diferență.

          Atunci când au fost chestionați cei care au făcut trecerea la ochelarii biometrici:

 • 87% dintre ei au remarcat o vedere mai clară
 • 84% au sesizat un contrast îmbunătățit
 • 80% au avut parte de o îmbunătățire a vederii pe timp de noapte
 • … iar 98% dintre respondenți au declarat ca ar recomanda și altora ochelarii DNEye PRO.

Nu vă conformați ochelarilor standard, alegeți perfecțiunea la următoarea dumneavoastră pereche de ochelari!

          Tehnologia este unică la nivel mondial și conferă o vedere deosebită.

          Alege primele lentile de înaltă precizie din lume, realizate în totalitate după un model de ochi biometric – al tău!

Lentilele biometrice DNEye PRO, unice în Sibiu, sunt disponibile la prețuri începând de la 725 lei/lentilă*.

          Dacă îți dorești o pereche de ochelari unică, perfect individualizată, potrivită nevoilor tale vizuale, fizionomiei și stilului tău de viață, te așteptăm la OPTIKRON CENTER, în HABERMANN MARKT!

          Testarea vederii cu revoluționarul  DNEye Scanner 2 și consultanța în vederea  obținerii unei soluții optice individualizate, sunt gratuite.

Serviciu doar pe bază de programare, la telefon 0269 214 434 sau 0788 853 189

          Urmărește pagina de Facebook Optikron Center pentru noutăți și informații detaliate!