• PLATA ONLINE CU CARDUL prin Euplatesc

Dacă ați ales metoda de plată „Card bancar”, este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră pe pagina securizată a procesatorului de plăți Euplatesc.

Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor online același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.

„3-D Secure” asigură în primul rând că nicio informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, în niciun moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard.

Important de știut! – Pentru plățile cu cardul bancar prin Euplatesc nu se percepe niciun comision!

  • PLATA LA LIVRARE CU NUMERAR

Plata comenzii se efectuează în numerar la momentul livrării. Curierul vă va înmâna produsele și veți putea efectua plata în momentul primirii.

  • PLATA PRIN TRANSFER BANCAR

Vă rugăm să efectuați transferul valorii comenzii în contul bancar de mai jos.

Beneficiar: OPTIKRON CENTER SRL

Reg. com.: J08/647/2006

C.I.F.: RO18488967

Cont: RO96 INGB 0000 9999 0145 6802

Veți primi o factură proformă pe baza căreia veți efectua plata. Comanda va fi livrată doar după confirmarea plății.

  • REZERVARE ÎN MAGAZIN CU PLATĂ LA LOCAȚIE –  NUMERAR SAU CARDUL

Dacă doriți să rezervați produsele în magazin, puteți face o rezervare și să plătiți la locație, fie în numerar, fie cu cardul. La momentul ridicării produselor, veți putea efectua plata direct la casă, folosind numerarul sau cardul dumneavoastră.