fbpx

OPTIKRON CENTER

Ochelari Progresivi

Te-ai săturat să porți două sau chiar trei perechi de ochelari?

Acum ai Expertul tău în ochelari progresivi

Te-ai gândit vreodată cum ar fi sa ai o singura pereche de ochelari cu care să vezi clar și confortabil la toate distanțele?

Specialiștii Optikron Center, de 14 ani, recomandă și realizează cu succes ochelari cu lentile progresive.

Lentile progresive

Astăzi, datorită noilor tehnologii putem adapta cu succes lentile progresive aproape oricărui pacient.

A recomanda fiecărui client ochelarii potriviți este pentru noi o provocare și o șansă să ne dovedim experiența. Efectuăm cele mai relevante măsurători optice, cu un înalt grad de acuratețe, oferim sfaturi și asistență în întregul proces de alegere a ramelor și lentilelor, explicăm avantajele produselor pe care le recomandăm.

ochelari-progresivi
lentile-progresive-obisnuite
Lentile Progresive Obisnuite
lentile-progresive-individualizate
Lentile Progresive Individualizate

Ochelari progresivi

Puteți beneficia cu adevărat de toate aceste progrese tehnologice dacă aveți o prescripție de ochelari corectă și realizată în vederea comandării lentilelor progresive și dacă montajul respectă toate regulile impuse de acest tip de ochelari.

La Optikron Center întregul proces de realizare a ochelarilor progresivi este complet, prescripția, măsurătorile suplimentare și montajul sunt efectuate toate într-un singur loc.

Timpul de adaptare cu ochelarii progresivi care folosesc cele mai avansate tehnologii în combinație cu priceperea noastră este instantaneu.

Întreaga gamă de lentile progresive din portofoliul Optikron Center beneficiază de certificate de calitate și garanție de adaptare.

Astfel vă putem garanta că purtați ochelari de o precizie excelentă, ochelari croiți și personalizați pentru nevoia de confort și bucuria de a vedea perfect.

Rulează videoul

Oferta lunii iulie!

La Optikron Center beneficiezi de consultație oftalmologică cât și rame de ochelari grauite!

Ofertă valabilă până în 31 iulie 2020.

Programări

Noi îți oferim GARANȚIE 100% pentru neacomodare. Dacă nu te poți obisnui, iți dăm banii înapoi.

Dacă îți dorești o pereche de ochelari unica, perfect personalizată, potrivită nevoilor tale vizuale, fizionomiei și stilului tău de viață, te așteptăm la…

Optikron Center, în Habermann Markt.