Termeni și condiții pentru livrare:

  • Prelucrarea comenzilor:

Comenzile pot fi plasate pe magazinul online Optikron Center în orice moment. Comenzile plasate în afara orelor de program vor fi procesate în următoarea zi lucrătoare.

Comenzile care conțin produse aflate pe stoc vor fi procesate și expediate în aceeași zi sau în ziua lucrătoare imediat următoare. Pentru produsele care nu sunt pe stoc, timpul de realizare necesar este de 7-14 zile.
Pentru produsele personalizate cu lentile de vedere timpul de livrare este de 5-7 zile.

  • Modalități de livrare:

Coletele vor fi livrate prin curier.

Pot exista întârzieri în funcție de gradul de ocupare al curierilor. Orice întârziere în livrare nu poate fi considerată în vreun fel în culpa Optikron Center. În zilele cu un număr mare de comenzi sau în condiții externe care nu pot fi controlate (trafic îngreunat, condiții meteo nefavorabile), termenele de livrare pot fi prelungite de către optikron-center.ro.

  • Livrare exclusiv în România:

Comenzile vor fi livrate doar pe teritoriul României.

Termeni și condiții de returnare:

Produsele achiziționate de pe optikron-center.ro pot fi returnate în termen de 14 zile.

De obicei, costurile de returnare sunt responsabilitatea dvs., cu excepția situațiilor în care produsul achiziționat este defect sau nu corespunde descrierii de pe site-ul nostru.

Produsele returnate trebuie să fie în stare perfectă și să fie însoțite de toate accesoriile și ambalajul original. În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a refuza returnarea sau de a percepe o taxă de restituire.

  • Rambursarea plăților:

Dacă produsul a fost achitat online, suma plătită va fi rambursată în contul dvs. în termen de 14 zile de la primirea produsului returnat.

Vă rugăm să rețineți că nu vom putea returna costurile de transport inițiale.

  • Procesul de retur:

Pentru a returna un produs, trebuie să completați formularul de returnare în întregime.

Vom răspunde în termen de 3 zile lucrătoare prin e-mail sau telefon cu instrucțiunile de returnare.

Dacă aveți întrebări sau probleme legate de procesul de retur, vă rugăm să ne contactați. Suntem mereu disponibili să vă ajutăm și să vă oferim suportul necesar pentru a vă asigura o experiență de cumpărare cât mai plăcută și simplă posibilă.