Articole

Consultații gratuite și reduceri de 50% la ramele de ochelari

optica medicala optikron sibiu

Înscriete pentru o Consultatie Oftalmologica Gratuita!
Optikron Center oferă în fiecare lună 100 de consultații oftalmologice gratuite!

Optikron Center este acum în Piața Habermann Markt. Este vorba despre cabinetul care, până nu demult, se afla în stânga magazinului Dumbrava. Noua locație este mult mai accesibilă, fiind poziționată central, în spatele Teatrului Radu Stanca.

În al 14-lea an de activitate și dezvoltare susținută, Optikron Center a făcut un pas spre mai bine, spre o „casă” nouă și primitoare, și s-a mutat într-o locație permanenta, în Piața Habermann Markt.Într-o ambianță caldă și primitoare, asigurăm o abordare individualizată problemelor și nevoilor de corecție vizuală, servicii de optică medicală, cu echipamente, tehnologii și produse de ultimă generație.

Ascultăm, analizăm atent și oferim sfaturi individualizate. Credem că avem succes și că treaba noastră s-a încheiat doar în momentul în care tu ești mulțumit pe deplin.

Vă oferim avantajul unei locații foarte accesibile, poziționată central, cu parcare privată și stații de mijloace de transport în comun în imediata apropiere”, spun reprezentanții Optikron Center Sibiu.

Consultații gratuite și reduceri de 50% la ramele de ochelari

Cu ocazia deschiderii noului cabinet, toți clienții care trec pragul Optikron Center beneficiază de examinarea vederii gratuit prin măsurarea computerizată a dioptriilor, testarea simțului cromatic pentru depistarea deficiențelor de percepție a culorilor, măsurarea tensiunii oculare fără contact cu suprafața ochiului, ci doar prin trimitea unui praf fin de aer, investigarea cu biomicroscopul a polului anterior al ochiului, conjuctivă, cornee, iris, pupilă, cristalin, determinarea degenerescenței maculare cu ajutorul conceptului SCREENING – test Amsler.

Cabinetul de optică medicală Optikron Center

Ne remarcăm printr-o gamă diversificată de rame, pentru toate vârstele și toate gusturile, astfel încât fiecare client să găsească acolo ceea ce i se potrivește cel mai bine.

Clienții au la dispoziție o paletă foarte variată de rame de ochelari, de la cele mai accesibile ca preț, până la brand-uri oferite în exclusivitate pe piața sibiană.

Pentru că ramele ochelarilor reflectă personalitatea celor care le poartă, la Optikron Center veți găsi numeroase alternative, noi modele fiind aduse periodic.

De 14 ani Optikron este „protectorul vederii”

mplicat în viața comunității, cabinetul Optikron Center organizează în permanență acțiuni de informare și educare în privința sănătății vederii.

„Campaniile dedicate depistării glaucomului prin măsurarea gratuită a presiunii oculare, acțiunile de Ziua Mondială a Vederii, Campania Înapoi la Școală, precum și programul anual Zilele Sănătății Ochilor, sunt an de an acțiuni de voluntariat prin consultații gratuite și informare activă și susținută a pacienților privind importanța controlului oftalmologic preventiv”, mai spun cei de la Optikron Center Sibiu.

OPTICA MEDICALA SIBIU

Este atât de simplu să te programezi la Optikron Center!

Te poți programa la telefon 🙂

Programează-te pe WhatsApp 😁

Sibiu, Piata Habermann Markt, (în apropiere de teatrul „Radu Stanca„),  Str. Berăriei Nr. 4 Sp. Hd2.
Program: Luni - Vineri: 10:00-18:00