fbpx

OPTIKRON CENTER

1+1 CADOU

Pregătește-te de vară!

Cumpără o pereche de lentile Rodenstock cu tratament Solitaire Protect Balance 2 sau Solitaire Protect Plus 2 și îți oferim CADOU, lentile de soare cu dioptrii.

Solitaire Protect Balance 2

Tratamentul  Solitaire Protect Balance 2 diminuează semnificativ excesul de lumină albastră pe care o emit laptop-urile, tabletele, smartphone-urile și alte tipuri de ecrane, exces ce poate duce la tensionarea ochilor și la insomnie.

Filtrarea luminii albastre vă permite să lucrați mai relaxat în fața monitorului și vă îmbunătățește senzația de bine în viața de zi cu zi.

Beneficii:

Solitaire Protect Plus 2

Tratamentul  Solitaire Protect Plus 2 este noul tratament premium de la Rodenstock. Acum, datorită noii tehnologii anti-reflex, sunt de două ori mai rezistente la zgârieturi decât lentilele cu tratament AR convențional și oferă și protecție UV.

Rezultatul, vedere relaxată și confort sporit datorită unui bioritm echilibrat.

Beneficii:

BONUS! - Beneficiezi de:

Consultatie Oftalmologica Gratuita cu scannerul biometric DNEye® de la Rodenstock

Vederea clară este esențială în fiecare situație.
De aceea îți oferim șansa să utilizezi 100% potențialul vederii tale, la o consultație oftalmologică total Gratuită!

În cabinetul Optikron Center vei găsi exclusiv în Sibiu cel mai inovativ aparat de analiză detaliată a ochiului, DNEye® Scanner de la Rodenstock.

consultatie oftalmologica sibiu
cornelia tarca
cornelia tarca
2021-07-02
O echipa de exceptie! Consult de specialitate si servicii de calitate ! Cu ochelarii pe care i- am facut de curand , vad foarte bine .Multumesc din suflet celor doua doamne dragute si intregii echipe. Sunt foarte multumita.Recomand cu incredere serviciile OPTIKROM!
pretty woman
pretty woman
2021-06-17
Servicii exceptionale,individualizate, calitate foarte bună a produselor!O experienta interesanta și placuta cu "roboțelul ".Lentilele biometrice sunt extraordinare!Totul este mai clar,fiecare câmp bine configurat și am mult mai mult confort în fiecare activitate!Mulțumesc echipei pt promptitudine,pt explicațiile în detaliu despre modul de folosire a ochelarilor!Totul a fost o surpriza plăcută!
Alexandru99
Alexandru99
2021-06-10
Foarte multumit, nota 1000 .... personal sufletist si ieftin in comparatie cu alte servicii
Geta Jida
Geta Jida
2021-06-09
Profesionalism ! Promptitudine ! Servicii de calitate ! Voi apela cu incredere de câte ori va fi nevoie ! Multumim !🙏☘☘☘

Intră în legătură cu noi!

Ne poți contacta pe WhatsApp 😁

Contactează-ne la telefon 🙂

Sibiu, Piata Habermann Markt, (în apropiere de teatrul „Radu Stanca„),  Str. Berăriei Nr. 4 Sp. Hd2.
Program: (Luni-Vineri) 10:00 – 18:00