fbpx

OPTIKRON CENTER

Lansare IMPRESSIONIST®4 RODENSTOCK în Sibiu

Doar la OPTIKRON CENTER puteți obține potențialul maxim al vederii.

Unic în Sibiu – OPTIKRON CENTER deține noul IMPRESSIONIST® 4 construit de  compania Rodenstock Gmbh din Germania.
Vederea de încredere necesită lentile la fel de individualizate ca și purtătorii lor.

Atinge experiența și performanța vizuală perfectă cu ajutorul lentilelor Rodenstock personalizate special pentru tine. Modul în care ochelarii se așează pe față joaca un rol decisiv în fabricarea lentilelor personalizate Rodenstock ImpressioniST® , un sistem de centrare video 3D.

Sistem unic. Măsurători extrem de precise. Sunt determinați atât parametrii individuali ai fiecărui purtător cât și parametrii de design.

Sistem sigur de folosit.

ImpressioniST® este un sistem complet de măsurare care ne permite să obținem cu foarte mare precizie parametrii ramelor și a lentilelor folosite astăzi în optica medicală și apoi să le recomandăm cu încredere clienților.

ImpressioniST® reprezintă un progres important în obținerea unei calități și precizii deosebite a ochelarilor. Reprezintă un mijloc foarte util, plăcut și atractiv cu care clienții interacționează pe tot parcursul procesului de alegere a ramelor și a lentilelor.

Astfel, clienții beneficiază de posibilitatea de a compara și de a alege cea mai potrivită soluție din punct de vedere vizual și estetic.

ImpressioniST® furnizează o demonstrație practică asupra avantajelor diferitelor modele de lentile și a modului în care vederea clienților se îmbunătățește.

Astfel, vă putem garanta că veți purta ochelari de o precizie excelentă. Ochelari croiți și personalizați pentru nevoia de confort și bucuria de a vedea perfect.