OPTIKRON CENTER

O afacere de familie începută cu pasiune...

OPTIKRON CENTER este o afacere de familie construită din pasiune pentru optică, incepută în Brașov în anul 2003 și continuată în Sibiu de peste 14 ani.
Credem că suntem diferiți de alte companii pentru ca punem suflet în ceea ce facem și asta face diferența.

Preocuparea noastră principală este să înțelegem nevoile și așteptările dumneavoastră și împreuna să găsim cea mai bună soluție de corectare a vederii.
Îți oferim o abordare individualizată a problemelor și nevoilor de corecție vizuală, servicii de optică medicală cu echipamente, tehnologii și produse de ultimă generație.

optica medicala sibiu

Echipa  OPTIKRON CENTER vă pune la dispoziție peste 17 ani de experiență, profesionalism, seriozitate și promptitudine. Facem lucrurile cu simț de răspundere și considerăm ca treaba noastră este incheiata doar dacă sunteți mulțumiți pe deplin!

Noi am demarat campanii de prevenție UNICE în Sibiu!

Campaniile dedicate depistării glaucomului prin măsurarea gratuită a presiunii oculare, acțiunile de Ziua Mondială a Vederii, campaniile Înapoi la Școală, precum și Programul Anual Zilele Sănătății Ochilor sunt an de an acțiuni de voluntariat prin consultații gratuite și informare activă și susținută a pacienților privind importanța controlului oftalmologic preventiv.

Nu mai amânați!

PUTEȚI  VA PROGRAMAȚI   CHIAR ACUM!